Byens Psykologer har autorisation og ekspertise indenfor blandt andet

Stress

Konflikthåndtering

Coaching

Familiebehandling

Traume

Supervision

Hypnose

Individuel- og Parterapi

Psykologer

Byens Psykologer er et fællesskab af uafhængige, universitetsuddannede privatpraktiserende psykologer i alderen 35 til 67. Tilsammen tilbyder vi en bred vifte af professionelle, psykologiske kompetencer, metoder og arbejdsområder.


Her kan du læse om nogle af de forskellige psykologer og finde frem til den psykolog, der passer dig bedst.

 

 

Carina Lim Kruse

Født 1968. Cand.Psych. Autoriseret. Uddannet fra Københavns Universitet.

Jeg arbejder med individuel terapi, par- og familieterapi, psykologisk coaching individuelt/gruppe, supervision og undervisning.

Specialeområde:Spiseforstyrrelser

Læs mere…

 

Anne-Marie Harnum

Født 1945, cand.pæd.psych. Autoriseret klinisk psykolog. 3-årig uddannelse i hypnose fra Sverige. 1995-2005 formand for Dansk Selskab for Klinisk Hypnose (en forening af læger, psykologer og tandlæger). 

Læs mere…

 
Ingerlise Vinterberg

Født 1945, cand.pæd.psych., kropsterapeut/afspændingspædagog, dap. 25 års terapeutisk erfaring.


Arbejdsområder: Unge og voksne. Individuelt, par eller grupper i forbindelse med livskriser, angst, depression, psykosomatiske lidelser, stress, lav selvværdsfølelse.

Læs mere…

 

 

alt Ivan Højgaard Hansen

Terapi, coaching og supervision til enkeltpersoner, par og grupper.

Se evt. mere via linket til min hjemmeside: http://psykolog-københavn.dk/

Læs mere…

 
Lars Otto Vinderød

Tlf: 20 15 64 99

Cand. psych. fra Københavns Universitet og autoriseret psykolog. Jeg har en femårig specialuddannelse i terapi baseret på buddhistisk psykologi og meditation. Jeg holder foredrag og kurser i at etablere en meditationspraksis, der virker. Bevidst nærvær (mindfulness) er rettet mod vores måde at opfatte virkeligheden på i alle livssituationer.

 

Læs mere…

 

Anna Katrine Larsen

Mit navn er Anna Katrine Larsen, jeg er født i 1969 og uddannet cand. psych fra Københavns Universitet i 2004. Autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har flere års erfaring inden for psykiatrien og har specialiseret mig i behandling af spiseforstyrrelser, problemer i forbindelse med overgangen til forældreskab, dvs. graviditet og det tidlige forældre-barn samspil, samt vanskeligheder i parforhold og familiekonflikter

Læs mere....

 

Psykolog Bente Savi

Født 1962. Cand. Psych. 1994. Autoriseret klinisk psykolog. Deltidspraksis siden 2001.

SE-practitioner 2008.

Modtager unge og voksne samt par.
Tilbyder psykoterapeutiske forløb og supervision.

Læs mere…

 

Dina Charleman

Født 1964. Udannet Cand.Pæd.Psych. Autoriseret af psykolognævnet.

Jeg deltager løbende i supervision og efteruddannelse i den hensigt at udvikle og vedligeholde mine kompetencer. For øjeblikket deltager jeg i en 3-årig specialistuddannelse i psykoterapi inden for en helhedsorienteret tilgang.

 

Læs mere…

 
alt

Emil Noll

Kognitiv Mindfulness Psykolog i København

Som kognitivt uddannet mindfulness psykolog tilbyder jeg kurser i mindfulness meditation og mindfulness stresshåndtering, samt individuel baseret mindfulness terapi.

Læs mere…

 

 

Mohammad Salimi

Jeg er født i 1967 og uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

 

Læs mere…

 

 

Stine Block

Cand.Psych. fra Københavns Universitet 2002. Autoriseret som psykolog af Psykolognævnet under Socialministeriet 2004. Privatpraktiserende psykolog og ansat i Statsforvaltningen Hovedstaden på Adoptionskontoret. Beskikket børnesagkyndig dommer ved retterne.

Læs mere…

 

alt

Kenneth Ibervang

Uddannet Cand. psych. fra Københavns universitet, medlem af Dansk Psykolog Forening og Dansk Psykoterapeutisk Selvskab for Psykologer. Efteruddannelse som mindfulness instruktør.

Læs mere…

 

 

alt Birger Larsen

Jeg tilbyder behandling af børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser.  Derudover har jeg bred erfaring med problematikker relateret til livskriser, stress, seksuelle overgreb, angst og dårligt selvværd. Jeg tilbyder individuelle samtaler, parsamtaler og familiesamtaler.

Læs mere…

 
alt

Otilia Henriksen

Jeg tilbyder at vække dit eget trivselspotentielle med udgangspunkt i både min faglighed og menneskelighed.

Det er meget normalt at være i tvivl om hvilken psykolog, hypnosebehandler eller coach, man skal vælge. Jeg har derfor gratis kemitjek og skræddersyede forløb.

Jeg er 41 år og arbejder med individuelle forløb, parterapi, familieterapi og andre gruppeterapeutiske forløb. Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for en fagperson, der altid tager udgangspunkt i hjertet og din trivsel.

Læs mere…

 

Camilla Zacho Woetmann

Jeg er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet og i februar 2014 autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg tilbyder individuel terapi med både unge og voksne, der henvender sig med livskriser, traumer, sorg, angsttilstande, lavt selvværd, depression/tristhed, stress, afhængighed eller kropslige symptomer. 

Læs mere…

 
alt

Per Ingebrigtsen

Jeg tilbyder Terapi, Coaching og Supervision, på flere sprog, til enkeltpersoner, par og grupper. Jeg tilbyder et gratis og uforpligtende møde, så du kan vurdere, om det er mig du gerne vil gå til. Dersom du er pensionist, studerende eller har lægehenvisning, gives der reduktion i pris.

Arbejdsområder: Personlig/faglig udvikling, lavt selvværd, angst, tristhed, krise og sorg mm.

 

Læs mere…

 
alt

Neela Maria Sris

Jeg er uddannet Cand. psych. fra Københavns Universitet. Jeg har en helhedsorienteret tilgang til psykiske problemstillinger, hvilket blandt andet betyder, at den terapeutiske metode i behandlingen bliver tilpasset den enkeltes situation og behov.

Læs mere…

 

Jeanne Isaksen

Født 1966. cand.psych & specialist i psykoterapi fra Københavns Universitet. Formand for Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi. Tilbyder individuelle samtaleforløb, coaching. Desuden tilbyder jeg supervision, workshops & videreuddannelse til psykologer, psykiatere, psykoterapeuter mfl. 

Læs mere…

 
design KUHL communication